Moderno kupatilo

Moderno kupatilo može imati mnogo lica. Svijetle, ugodne boje su dozvoljene, kao i tamne pločice. Betonski izgled, veliki formati pločica i minimalistički elementi čine vašu kupaonicu suvremenom oazom mira. Opremljen prirodnim dodacima kao što su biljke, prostirke za kupanje i drveni namještaj, stvoreno je mjesto gdje možete uživati ​​u odmoru od svakodnevice dugi niz godina.Elementi poput rasvjete i dekoracije sada su veoma značajan momenat u uređenju kupatila. Osobine modernog kupatila su svijetle boje, udobnost, prirodan izgled, funkcionalnost.

U našoj galeriji slika prikazujemo vam neke inspiracije.

Klasično kupatilo

Klasično kupatilo nikada ne izlazi iz mode

Ako odaberete klasično kupatilo, imate mnogo opcija. Stoga uvijek možete postaviti akcente koji savršeno odgovaraju vašem ukusu. Klasično kupatilo često ima važan element koji se snažno ističe, npr. veliki kupaonski ormarić, stojeća kada ili ukrasni element.

Osnovne boje za klasično kupatilo su bijela, crna, krom, zlatna i bakar. Ove boje se mogu naći u svim elementima: armature, kupaonski namještaj, galanterija, kade i tuševi. Klasični kupaonski ormarić puno doprinosi atmosferi u vašem kupatilu. U kombinaciji sa stilskim dodacima, namještaj postavlja stil Vašeg kupatila i upotpunjuje ga.

Retro kupatilo

Retro kupatilo  je klasično i bezvremensko te nudi beskonačne mogućnosti razvoja. S elegantnim umivaonikom na radnoj površini, koji podsjeća na umivaonike iz razdoblja baroka, privući ćete pogled. Vizualni vrhunac su samostojeće kade koje stoje na ukrašenim nogama. Nostalgični okovi često imaju dvije ručke za hladnu i toplu vodu. Za retro kupatilo idealan je namještaj u takozvanom korištenom izgledu.

Želite li kupatilo s vintage izgledom, stilom sredine stoljeća? Niste sami, jer retro stil trenutno doživljava preporod. S kupaonskom keramikom antiknog izgleda i odgovarajućim namještajem i opremom, svojoj novoj “staroj” oazi možete dati novi štih!

Brandovi